Nye business sko i sortimentet

Hos Skoexperten søger vi hele tiden nye sko, som vi kan udvide vores sortiment med. I denne uge er det lykkedes os, at få tilknyttet en portugisisk producent, som fremover vil forsyne os med førsteklasses business sko af den bedste kvalitet. De nye sko fra Portugal kan du finde i vores Business Sko kategori – du kan få direkte adgang, ved at følge dette link: http://skoexperten.dk/kategori/business/.

Hvorfor Portugal?

Vi har på intet tidspunkt haft ønsker om, at købe billige sko hjem fra Kina og videresælge disse. Derfor er vi utrolig glade for, at kunne præsentere en producent fra Portugal, der i selskab med vores tyske og italienske producenter kommer til at skabe en stærk profil for Skoexperten. Selvom mærkerne er ukendte, så er kvaliteten helt i top!

Hvad er business sko?

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad business sko er – eller hvorfor du skal investere i dem – så bør du læse med her, hvor vi vil komme med en kort gennemgang af den meget populære herresko.

Business sko dækker således over de lidt pænere sko til mænd, der ofte er produceret i læder af den ene eller anden form. Her på siden har vi både business sko i kunstlæder og ægte læder, hvoraf vores nye portugisiske producent hører under sidstnævnte kategori. Her er skoene af ægte ko læder, hvor der virkelig er kælet for kvaliteten og detaljerne!

Business sko kan gå til både jakkesæt, jeans og andre lidt finere beklædningsdele. Fodtøjet ser enormt stilfuldt ud, imens læderet ligeledes gør dem behagelige at bære.

Men hvornår har folk brug for business sko? Det er faktisk ikke kun til festlige begivenheder, da flere og flere også bruger denne type sko til daglige, især hvis der arbejdes i et kontormiljø, hvor stilen gerne må være uformel, men alligevel pæn og stilfuld.

Gå på opdagelse i vores sortiment og lad dig forføre af vores nye modeller fra Portugal!